Skip to main content

JBL 4351 Kenrick Sound 4351

Kenrick Sound JBL 4351.
Een door Kenrick Sound gebouwde nieuwe luidspreker met de beroemde JBL 4350 als basis.

De componenten zijn allemaal als nieuw gerestaureerde JBL-componenten van goede kwaliteit die zijn geïnstalleerd in de kast van Walnut fineer met de 'JBL Blue Baffle', gecombineerd met een gloednieuw crossover netwerk op maat.

Het is dezelfde configuratie als JBL's mooiste studiomonitor: JBL 4350. De JBL 4350 was in de breedte gebouwd voor optimale plaatsing boven een mengtafel in de studio. Dit model is verticaal gemaakt. Hierdoor is hij veel beter te plaatsen in alle andere omstandigheden.

Het laag heeft twee parallel geschakelde woofers van 38 cm, waardoor een overweldigend geluidsdruk en uitstekende lage frequentiekarakteristieken worden gerealiseerd.

De gebruikte units zijn twee woofers met een diameter van 38 cm (JBL 2231A), een mid-woofer met een diameter van 30 cm (JBL 2202A) gemonteerd in een subkamer met grote capaciteit, een compressiedriver (JBL 2440) met een hoog rendement en een breed dynamisch bereik, en een tweeter die 9 kHz of hoger weergeeft (JBL 2405). De regeling voor deze JBL 2405 zit op de achterkant van de kast.

Al deze componenten zijn opnieuw gemagnetiseerd!

Deze luidsprekers moeten met twee versterkers en een actief crossover worden aangestuurd, een stereoversterker voor de 2 X 2 woofers en een stereoversterker voor de mid/hoog units.

Fotoshoot bij Frans Lahaye;

https://franslahayefotografie.nl/landing


11 BEKEKEN
15 mei 2022
Verkocht

Geïnteresseerd?

Wilt u graag meer informatie over dit item?
Vul dan het formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op.