Referenties

Verschillende referenties van zowel facebook, twitter, whatsapp en andere social media kanalen.

There is a total of 139 references from all over the world.
All those references are summed up below

Claus

Uit Duitsland

Reactie via Mail

Guten Morgen Robert;
habe eben den E145 ausgepackt; ganz fantastisch! ich bin schwer beeindruckt von deiner Arbeit. Und, besser kann man nicht verpacken; da bin ich jetzt sehr stolz.
vielen, lieben Dank nochmal.
 
Grüße
Claus

JBL E145 Newly reconed

Göran

Uit Zweden

Reactie via Mail

Hello Robert, 

 
Yes i have received the midrange 2105
and are happy, they sound as the where new
thanks alot :-)
 
Best regards Göran 

Paar JBL 2105


Bobby

Uit Nederland

Reactie via Mail

hey Robert, het is betaald, ziet er top uit 👍

Bedankt voor je goeie service, Jef’s speakers krijgen een paar dagen opwarmdienst in m’n woonkamer tot hij ze vrijdag komt halen.

Vriendelijke groet!

JBL 4311 grilles + service JBL 4412

Overigen

Bobby

Nederland
hey Robert,
 
even een kleine update.. ze klinken fantastisch en ik heb er al veel plezier van. Afgelopen vrijdag hebben ze een flinke dienst gedraaid op Jef’s housewarming tot de politie aan kwam bellen 😅.
Nu staan ze verticaal in mijn woonkamer en gelukkig kan m’n kleine Bryston ze heel goed aansturen; ik heb ook een Rotel RB-991 die ze absoluut tot hun volle vermogen kan dwingen, maar met de Bryston krijg ik toch wat meer detail.
Ik zal nog wel een foto sturen wanneer ze in de studio staan.
 
Daar staan ze dan! nog wel aan het fine-tunen qua plaatsing. Kam filtering / fase is ook lastig met reflecties vanaf de mengtafel, maar de sweet spot zit gelukkig verder naar achter. Inmiddels staan ze weer verder uit elkaar dan op de foto. Ook misschien nog eens proberen om de tweeters aan de binnenkant te hebben, maar dat leek mij minder voor de hand liggend..
 
Wat ook opvalt is hoe bright ze hier ineens klinken! Maar dat ligt er misschien ook aan dat ik thuis vooral vinyl erop speelde.

webdesign LDB Production © 2005 | Levin den Boer | All images are © by Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., © LDB Production and JBL